Panganggo:Mimihitam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mimihitam Jawa-Bali.png
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
fr-2Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
nl-1Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.

Sugeng rawuh!

Dalem naminipun Mimihitam. Kula saking Wikipedia Abasa Indonesia. Dalem namung saged sakedhik wicanten basa Jawi, lan punika namung basa Jawi ngoko kémawon.

Matur nuwun.

MimihitamHanacaraka.jpg