Panganggo:Microcell

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
uk-NУкраїнська мова для цього користувача є рідною.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
es-1Este usuario puede contribuir con un nivel básico de español.
Golèk panganggo miturut basané