Panganggo:Mia dwi utami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kenalken jéneng dawaku Mia Dwi Utami biasa di celukké Mia. Alamatku Jati, Bener, Purworeja. Aku sekolah ing pawiyatan SMK Negeri 3 Purworeja

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.