Panganggo:Merlissimo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

w:de:Benutzer:Merlissimo