Panganggo:Meinita Istantiani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng sonten, aku Meinita Istantiani. Saiki aku lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa Jawa.

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.