Panganggo:Marta Christiana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Sugeng siyang, aku Marta Christiana! Aku sekolah ing SMA Negeri 1 Magelang, saiki aku kelas XI IPA 6.

Wikimedia-logo-id.svg Panganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 15 April 2018 ing Magelang.