Panganggo:Mandamaruta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Halo, aku uwong dudu robot. Saiki, aku lagi sinau nge-wiki.