Panganggo:Malarz pl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
plJęzyk polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Golèk panganggo miturut basané