Panganggo:M Hasyim Azhari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng injing, kulo M Hasyim Azhari nami asline kulo Mat Hesim Azhari, saiki kegiatanku sabendino nyantri ing Pondok Pesantrèn Ulul Albab Candipuro, Lumajang. Gudhu mung nytari kulo injih nyambi kuliah ing Institut Agama Islam Syarifuddin Wonorejo Lumajang.


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.