Panganggo:Lilis Yuhana

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami kula Lilis Yuhana lagi njajal ngewiki sambi nguri-uri basa jawa

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 3 Agustus 2019 ing Gresik.