Panganggo:Lilik K. Romadhoni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Salam kenal kanggo riko kabeh. isun jebeng teko jowo buju wetan, Banyuwangi. Saiki isun mageh nempuh kuliah nang Universitas Airlangga prodi akuntansi. Hun demen banget nang kang arane mlaku-mlaku, paran maning mlaku-mlaku blusukan nong alas lan gunung. Seru demene kadung gedigu . Mergane kadung gedigu biso ngilangaken stress lan pikiran sumpek nong ati.