Panganggo:Lajsikonik

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Cithakan:User szl-N
pl-NJęzyk polski jest językiem ojczystym tego użytkownika.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
ru-1Этот участник владеет русским языком на начальном уровне
Golèk panganggo miturut basané