Panganggo:Kwj2772

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
ko-N이 사용자는 한국어모어입니다.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

Hi. You can find me at ko:User:Kwj2772.