Panganggo:Kondicherry

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Hi I'm Kondicherry, active on en and gu Wikipedia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Kondicherry"