Panganggo:Kondicherry

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Hi I'm Kondicherry, active on en and gu Wikipedia.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Kondicherry"