Panganggo:Koavf

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

!!!!!

Katerangan panganggo Babel
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
en-N This user has a native understanding of English.
es-2 Este usuario tiene un conocimiento intermedio del español.
Panganggo miturut basané