Panganggo:Jurgen1996

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Wikipedia:Babèl
nl-NDeze gebruiker heeft Nederlands als moedertaal.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

If you want to leave a message, you're welcome at my home wiki!