Panganggo:Jurgen1996

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia:Babèl
nl-N Deze gebruiker heeft Nederlands als moedertaal.
en-1 This user can contribute with a basic level of English.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

If you want to leave a message, you're welcome at my home wiki!