Panganggo:JV400Hendra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi dados panitia kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 08:48, 3 Juni 2011 (UTC)


Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun Hendra. Tracy pirembagan 16:32, 13 September 2011 (UTC)
Original Barnstar.png BintangWiki Wikipedia
"BintangWiki Wikipedia" dipun anugerahaken dhumateng panganggé ingkang sampun dipunakeni kontribusinipun ingkang aji sanget tumraping Wikipedia, supados saged dipunmangertosi déning komunitas manawi asil kerja-kerasipun dipuntampi lan dipunajèni. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi. Matur nuwun.Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.04 (UTC)


Penaemas.png Pèn emas
Panganggé punika sampun kasil nglawan cecobi kanggé nambah cacahing artikel ingkang kirang ngugemi paugeran nyerat kanthi ngatos-atos. Artikel-artikel ingkang dipunsumbangaken, senadyan boten kathah nanging kualitasipun saé.

Kerja keras punika, senaos asring nuwuhaken raos kirang bombong dipunbandhingaken kaliyan panganggé sanèsipun ingkang nyumbang kathah tulisan rintisan senaos namung setunggal larik kémawon, ananging anggadhahi aji ingkang linangkung. Amargi saking punika, panganggé ingkang makaten pantes dipun anugerahi penghargaan Pèn emas Wikipedia. ”Kaaturaken dhumateng Mas Jovan minangka ngagengaken Wikipedia abasa Jawi”.Matur nuwun. Jovan Kevin pirembagan 16 Mei 2013 03.04 (UTC)



Halo, Nama saya Hendra, panitia Papat Limpad dari Jakarta.

Hendra Prastiawan

Komputer lan internèt

Crystal128-laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7

Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Kompetisi Ing Wikipedia basa Jawa

Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011


Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"