Panganggo:JV06Dhian Puspita Anggraeni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dhian Puspita Anggraeni

kula nuwun, Tepangaken kula salah satunggaling mahasiswa pendidikan bahasa daerah, FBS, UNY semester 4. Sakmenika taksih ngangsu kawruh wonten ing Universitas Negeri Yogyakarta. Kula asal saking Gunungkidul.