Panganggo:JV05 MeliyaIndri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Meliya Indri

Nuwun. Tepangaken nama kula Meliya Indriani. Kula peserta kompetisi Papat Limpad 2012 saking Universitas Negeri Semarang. Matur Nuwun.