Panganggo:JV04Wahyu Zuli Firmanto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wahyu Zuli Firmanto, paserta Papat Limpad 2012 saking Jurusan Sastra Jawa, Fakultas Ilmu Pengetahuan Budaya, Universitas Indonesia.

  • Jinis Kelamin : Lanang
  • Agama : Islam
  • Alamat èmail : wahyuzfirmanto@gmail.com
  • Facebook : [1] Akun Facebookku
Pasanggiri Wiki Mrebawani IIPanganggo iki panyarta pasanggiri Wiki Mrebawani II