Panganggo:JV04Irwan Suswandi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu, aku salah sajining Peserta Kompetisi Menulis Papad Limpad saka Wikipedia. Nama : Irwan Suswandi Panggonan lair : Tegal Tanggal lair : 7 Juli 1993 E-Mail : irwanafa@gmail.com FB : Irwan Suswandi Twitter : @irwan_suswandi Blog : irwanafa.co.cc Pendidikane : SD Negeri 1 Timbangreja SMP Negeri 1 Lebaksiu SMA Negeri 1 Slawi Sastra Daerah untuk Sastra Jawa, Fakultas Ilmu Pengetahuan Budaya, Universitas Indonesia

Neng kampus saiki aku lagi aktif dadi : Peserta UI - Student Development Program Co-Fouder Baggies Co-Founder YES Staf Divisi Kajian Sosial Departemen Sosial Masyarakat BEM FIB UI 2012 Ketua Tanggap Sosial BEM FIB UI 2012 Koordinator Kurikulum Saung Sastra BEM FIB UI 2012 Staf Acara UItoPimnas Staf P&K Keluarga Mahasiswa Sastra Jawa FIB UI 2012 Staf P&K SINTESA UI 2011 Sektetaris Majalah Utthana 2012

Aku melu Kompetisi Saka Papad Limpad iki amarga padha dhasare aku seneng nulis. Saiki Wikipedia mbukak kompetisi nulis nganggo Basa Jawa. Iki dadi tantangan kanggo aku. Aku dadi Mahasiswa Sastra Jawa, kudu bisa mratekake Basa Jawa. Salah sijine liwat kompetisi ini. Muga-muga aku bisa nambah ilmu liwat kompetisi kaya iki.