Panganggo:JV04.erwin.prasetyo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kula

Erwin Prasetyo Widodo, peserta pelatihan Papat Limpad 2012 saking Program Studi Jawa Universitas Indonésia angkatan 2010.

Riwayat Urip[besut | besut sumber]

  • Papan, Tanggal Lair : Ngawi, 16 Oktober 1992
  • Alamat Omah : RT 03 RW 07 Desa Karangasri, Kecamatan/Kabupatèn Ngawi, Jawa Wétan
  • Jinis Kelamin : Lanang
  • Alamat èmail : erwin.pewe@gmail.com
  • Facebook : [1] Akun Facebookku
  • Twitter : [2]

Riwayat Pendhidhikan[besut | besut sumber]

  1. RA An-Noor Ngawi 1996-1998
  2. SD N Karangtengah V Ngawi 1998-2004
  3. SMP N 2 Ngawi 2004-2007
  4. SMA N 2 Ngawi 2007-2010
  5. Program Studi Jawa, Universitas Indonésia 2010-samenika


Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia