Panganggo:JV03 fera agustia rahmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tepangken... nami kulo Fera Agustia Rahmawati, mahasiswa Universitas Diponegoro jurusan S1 Ilmu Perpustakaan. asale kulo saking kota Purbalingga, Jawa Tengah. kulo Peserta Kompetisi Papad Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro. salam kenal lan maturnuwuh.