Panganggo:JV03 YUSSY NUR AGNI W

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami kulo Yussy Nur Agni Wicaksono. Kulo peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Diponegoro. Asli kulo saking Juwana Pati, Jawa Tengah.