Panganggo:JV03 Purnawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Peserta Papat Limpad 2012

Tepangaken, nami kula Purnawati. Asal kula inggih menika saking Semarang. Samenika kula mahasiswa ing Universitas Diponegoro, Fakultas Ilmu Budaya, Jurusan Sastra Indonesia 2010. Kula peserta Papat Limpad 2012 saka Universitas Diponegoro. Kula lair ing Kab. Semarang, 09 Nopember 1991.