Panganggo:JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:JV03_Hamam_Anwaruddin_Al_Ghifari.

Yayasan Wikimedia
JV03 Hamam Anwaruddin Al Ghifari
Panganggo
Hamam UNDIP.jpg
JenengHamam Anwaruddin Al Ghifari
Tandha tangan Hamam  rembugan 02:55, 18 Oktober 2012 (UTC)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
Kothak panganggo
National emblem of Indonesia Garuda Pancasila.svg
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Komputer lan internèt
WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Sayur singkong.JPG
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"

Data Pribadhi[besut | besut sumber]

  • Nama Komplit : Hamam Anwaruddin Al Ghifari
  • Nama Cêlukan : Hamam
  • Agama : Islam
  • Jinis kêlamin : Lanang
  • Panggonan, Tanggal Lair : Sukoharjo, 15 Oktober 1992
  • Anak kaping...saka..sadulur : 1 saka 3
  • Alamat Saiki : Jl. Gondang Raya, Gg Gondang Timur 3, Bulusan, Tembalang, Semarang.
  • Alamat Omah : Tegalmulyo Rt 04/02 Pojok, Kecamatan Tawangsari, Kabupaten Sukoharjo 57561
  • Kode Pos : 57561
  • Alamat èmail : voronin_andry@yahoo.co.id
  • Kesenengan : Bal-balan, Online, Dakwah
  • Facebook : http://www.facebook.com/hamam.muslim [1]
  • Twitter : https://twitter.com/Hamam_Anwar [2]
  • Alamat Blog : http://www.bahasa-pikiranku.blogspot.com [3]
  • Pawiyatan Luhur : Univêrsitas Diponegoro
  • Fakultas : Fakultas Ilmu Budaya
  • Program Studi : Sastra Indonésia
  • Angkatan : 2011
  • Nomor Induk Mahasiswa : 13010111130040
Hamam ing Wisuda Abi
Hamam nalika SD

Dhiri Kula[besut | besut sumber]

Nami kula Hamam Anwaruddin Al Ghifari, kula lair wonten ing Sukoharjo, 15 Oktober 1992. Kula mahasiswa Sastra Indonesia Universitas Diponegoro Semarang. Griya kula ing Dukuh Tegalmulyo RT 4/2 Desa Pojok, Tawangsari, Sukoharjo. Kula peserta Papat Limpad 2012. Bapak kulo asmanipun Wiradi, Ibu Kulo Siti Aminah. Adik Kulo Humam Mujahidin Ar Rosyidi lan Annisa Lathifatul Arifah. Humam sampun kuliah wonten ing Universitas Diponegoro ugi. Annisa taksih wonten kelas tiga ing SMA N 1 Sukoharjo. Kulo namung setunggal tiyang ingkang mboten sampurna saking Gusti Allah ingkang Maha Kuasa. Ananging, kulo sejatosipun kepéngén saget ngremenaken tiyang sepah kulo kanthi usaha kulo piyambak. Bapak saha ibu, mugi Allah SWT winales panjenengan sedoyo, mugi tansah rahayu dumugi wancinipun.

Pêndhidhikan[besut | besut sumber]

  • TK Aisyiyah Pojok [4], 1997-1999.
  • SD Nêgeri Dalangan 1 [5], 1999-2005
  • SMP Nêgeri 1 Sukoharjo [6], 2005-2008
  • SMA Nêgeri 1 Sukoharjo [7], 2008-2011
  • Univêrsitas Diponegoro [8], 2011-saiki.

Prèstasi[besut | besut sumber]

  1. Juara I Lomba Tenis Meja se-Kecamatan Tawangsari tingkat SD (Porseni Dinas Pendidikan dan Olah Raga Kecamatan Tawangsari, 2002)
  2. Juara I Lomba Tenis Meja se-Kecamatan Tawangsari tingkat SD (Porseni Dinas Pendidikan dan Olah Raga Kecamatan Tawangsari, 2003)
  3. Juara II Lomba Tenis se-Kabupaten Sukoharjo tingkat SD (Porseni Dinas Pendidikan dan Olah Raga Kabupaten Sukoharjo, 2003)
  4. Juara III Lomba Dokter Kecil se-Kecamatan Tawangsari tingkat SD (Lomba Dokter Kecil Dinas Pendidikan Kecamatan Tawangsari, 2003)
  5. Juara II Lomba Mapel PPKN-IPS se-Kecamatan Tawangsari tingkat SD (Lomba Siswa Berprestasi, 2003)
  6. Juara I Tari Tradisional SMP Tingkat Kabupaten (Lomba Tingkat IV, 2006)
  7. Peringkat II Kelas XI (Semester IV) Tahun Ajaran 2009/ 2010.





Organisasi lan Program Pêmbinaan[besut | besut sumber]

  1. Seksi Ketaqwaan Terhadap Tuhan Yang Maha Esa Osis SMP N 1 Sukoharjo, Pengurus Osis, 2006
  2. Pramuka Inti SMP N 1 Sukoharjo, Inti, 2006
  3. Ketua Seksi Kesegaran Jasmani dan Daya Kreasi ,Osis SMA N 1 Sukoharjo, 2009
  4. Dewan Ambalan Arjuna-Srikandi SMA N 1 Sukoharjo, DA SMA N 1 Sukoharjo, 2009
  5. Ketua Kelas X 10, XI IPS 4 dan XII IPS 3, SMA N 1 Sukoharjo, 2008-2011
  6. Humas Ikemas UNDIP, Ikatan Keluarga Mahasiwa Sukoharjo, 2011
  7. Anggota Lembaga Pers Mahasiswa Hayamwuruk, FIB Undip, 2012
  8. Keluarga Mahasiswa Sastra Indonesia UNDIP, Staf Departemen Penelitian dan Pengembangan, 2012
  9. BEM FIB UNDIP, Eksekutif Muda Departemen Pengembangan Sumber Daya Mahasiswa, 2012
  10. Peserta Papat Limpad 2012, Wikipedia Bahasa Jawa, 2012
  11. Menteri Pengembangan Sumber Daya Mahasiswa, BEM FIB UNDIP, 2013
  12. Kepala Departemen Kementrian Luar Negeri IKEMAS (Ikatan Keluarga Mahasiswa Sukoharjo) UNDIP, 2013

Kêpanitiaan[besut | besut sumber]

  1. President of Classmeeting Masa Jeda SMA N 1 Sukoharjo, 2009
  2. President of SMANSA LEAGUE IX, SMA N 1 Sukoharjo, 2009
  3. Sekretaris Bakti Sosial SMA N 1 Sukoharjo, 2010
  4. CO Pilot of Kreass #3 SMA N 1 Sukoharjo, 2010
  5. Referee of SMANSA LEAGUE IX, 2010
  6. Humas Zakat Fitrah Osis SMA N 1 Sukoharjo, 2010
  7. Koordinator Sosialisasi Ikemas Undip Goes to School, 2011
  8. Comitte Try Out SNMPTN by Ikemas Undip, Perizian, 2011
  9. Host Try Out SNMPTN by Ikemas Undip, 2011
  10. Comitte of Kuliah Kerja Lapangan Sastra Indonesia, Transportasi 2012
  11. Comitte Of Chairil Anwar Die, KMSI UNDIP 2012
  12. Comitte of Achivement Motivation Training, 2012
  13. Comitte of Ikemas Undip WE CARE, Sponsorship 2012
  14. CO Pilot of PMB, BEM FIB UNDIP, 2012
  15. Koordinator Fasilitator Pendidikan Karakter PMB FIB UNDIP, 2012
  16. Panitia Bedah Buku LPM Hayamwuruk, Mengapa Cina?, 2012
  17. President of (PERKASA) Persaudaraan dan Kebersamaan Sastra Indonesia, 2012
  18. Comitte of Try Out SBMPTN by Ikemas Undip (MC), 2013

Sêminar lan Training[besut | besut sumber]

  1. Seminar Bahasa Indonesia, Balai Bahasa Semarang, 2011
  2. Kick Andy Goes to Undip, Lentera Jiwa, 2011
  3. United Tractors Goes to Campus, 2012
  4. Pelatihan Penulisan Bahasa Jawa Papat Limpad, Wikipedia 2012
  5. Peserta Penulisan Karya Ilmiah, Ristek BEM FIB 2012
  6. Peserta perwakilan Fakultas Ilmu Budaya, Sosialisasi E-KTP dari Kemendagri RI, 2012
  7. Peserta LKMMD Fakultas Ilmu Budaya Undip, 2012
  8. Peserta Seminar Wirausahawan Muda Mandiri, Bank Mandiri, 2012
  9. Peserta Seminar Young On Top Undip, 2012


Cathêtan Sikil[besut | besut sumber]

  1. Facebook Hamam Anwaruddin Al Ghifari http://www.facebook.com/hamam.muslim/
  2. Twitter Hamam Anwaruddin Al Ghifari, https://twitter.com/Hamam_Anwar
  3. Blog Hamam Anwaruddin Al Ghifari http://www.bahasa-pikiranku.com/
  4. Daftar Alamat RA/BA/TA tahun 2008/2009, http://pendis.kemenag.go.id/file/dokumen/ra-33.pdf=
  5. Data Kependidikan Provonsi Jawa Tengah 2011/2012,http://datasd.pdkjateng.go.id/dir/?kdrayon=20&jenjang=sd&jenis=1&subrayon=03&status=
  6. Situs Resmi SMP Negeri 1 Sukoharjo, http://www.smpn1skh.sch.id/
  7. Situs Resmi SMA Negeri 1 Sukoharjo, http://www.sman1sukoharjo.sch.id/
  8. Situs Resmi Univêrsitas Diponegoro, http://www.undip.ac.id/