Panganggo:JV03 Evi E. Wijayanti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Evi Endang Wijayanti Aku iki mahasiswa S1 Sastra Inggris Fakultas Ilmu Budaya Universitas Diponegoro Semarang