Panganggo:JV03 Erna Hapsari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nami kula Erna Hapsari. Kula saking Universitas Diponegoro. Kula samenika semester 5 wonten ing Fakultas Ilmu Budaya, Jurusan Sastra Indonesia.