Panganggo:JV02 Galih Adhi Kartiko

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Nuwun sewu, Nama kula, Galih Adhi Kartiko, peserta Papat Limpad 2012 saking Universitas Gadjah Mada, Fakultas Ilmu Budaya Jurusan Sastra Nusantara