Panganggo:JV01157EKO

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Eko

Assalammualaikum... Nuwun.... Tepangaken kulá Eko Prasetyo saking IKIP PGRI Semarang jurusan Pandhidhikan Bahasa dan Sastra Jawa.