Panganggo:Irawan wawang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

kanggo kabéh batur lan sedulur sing ana ning wikilatih kenalaken aran kita Wawang Irawan sing umahé ning gang Macan Kelurahan Paoman Kecamatan lan Kabupatén Indramayu.


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 13 Januari 2019 ing Indramayu.