Panganggo:Iqbal 8

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ora ana wong kang ngegas ing Wikipedia.
 
— Iqbal 8
Sing pasti-pasti wae, aja neko-neko. Sing cetha-cetha wae, aja neko-neko. Neko-neko bisa cilaka.
 
— Iqbal 8 lan kakak kelas
Ing donya iki ora nrima wong beling lan ndugal.
 
— Iqbal 8
  • Sugeng rawuh!
  • Selamat datang!
  • Welcome!

Wong Indonesia sing lair taun 2006.

Keinginanku

  • Nggawe 3000 besutan
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané

Kaca liya[besut | besut sumber]

Halaman pengguna Bahasa Indonesia saya