Panganggo:Iqbal 8

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Wong Indonesia sing lair taun 2006.

Keinginanku

  • Nggawe 3000 besutan
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané


Kaca liya[besut | besut sumber]

Halaman pengguna Bahasa Indonesia saya