Panganggo:Ichiii27

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kenalké, jenengku Aisyah. Lumrahé diundang ici. Asale aku saka Purwareja,mliginé saka kacamatan Kuthaarja. Aku sekolah ing SMKN3 Purwareja

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 03 Dhésèmber 2018 ing Purwareja.