Panganggo:Humboldt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
Cithakan:User ms-2
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
Cithakan:User it-1
nl-1Deze gebruiker bezit beginnende kennis van het Nederlands.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané