Panganggo:HiW-Bot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wikipedia:Babèl
de-NDieser Benutzer hat Deutsch als Muttersprache.
en-4This user can contribute with a near-native level of English.
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
Golèk panganggo miturut basané
Panganggo iki sawijining bot sing dioperasèkaké déning Hedwig in Washington rembugan.

Iki dudu sawijining panganggo siluman.
Pangurus: Yèn bot iki nglakoni kaluputan sing nggawé kaco, tulung sigra diblokir.