Panganggo:Hendra.Prastiawan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hendra Prastiawan

Nuwun sewu,

Nama kula Hendra Prastiawan.

Komputer lan internèt

Crystal128-laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


WINDOWS 7 PC STICKER.jpg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows 7

Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Kompetisi Ing Wikipedia basa Jawa

Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011


Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"