Panganggo:Hanida Nurohmadona

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Hanida. Aku isih sinau nulis ing Wikipedia Jawa sinambi nguri-uri Basa Jawa.


Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.