Panganggo:Ffffnm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Iki arupa kaca panganggo Wikipedia.

Yèn panjenengan nemokaké kaca iki ing situs saliyané Wikipedia, tegesé panjenengan pinuju mbukak sawijining situs salinan (mirror site). Kaca iki bisa waé wis suwé ora dianyari, lan panganggo kaca iki ora duwé hubungan khusus karo situs liya saliyané Wikipedia iku dhéwé. Kaca asli dumunung ing alamat https://jv.wikipedia.org/wiki/Panganggo:Ffffnm.

Yayasan Wikimedia
chaus
Katerangan panganggo Babel
zh-N 中文是这位用户的母语
zh-Hans-CN-N 这位用户明白以母语为主的大陆式中文
jv-0 Panganggo iki ora bisa basa Jawa (utawa angèl banget mangertèni basa iku).
en-1 This user has basic knowledge of English.
ja-1 この利用者は初級日本語ができます。
zh-Hans-5 这位用户的简体中文达到专业水平
zh-Hant-4 這位使用者會接近母語水準的 繁體中文
lzh-2 此君有志文言也。
zh-Hant-TW-3 這位用戶有高等台式中文知識。
yue-1 呢位用戶有基本廣東話知識。
zh-Hant-HK-1 這位用戶有基本港式中文知識。
Panganggo miturut basané