Panganggo:Fandy Aprianto Rohman

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Pantai Kesirat.jpg
Sing seneng, sing bungah, sing luput, sing tatu, sing nggawé getun, sing nggawé gela, sing nggawé lara, sing nggawé kuciwa. Eluh pisanan sing tiba, nalika jenengmu kasebut ing sapada pepujiku; Gusti