Panganggo:Fagairolles 34

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Fagairolles en hiver.jpg
Wikipedia:Babèl
jv-0 Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
en-1 This user can contribute with a basic level of English.
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.
Golèk panganggo miturut basané