Panganggo:Fagairolles 34

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Fagairolles en hiver.jpg
Wikipedia:Babèl
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
de-1Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.
en-1This user can contribute with a basic level of English.
es-2Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.
Golèk panganggo miturut basané