Panganggo:Ervinna Indah Cahyani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jenengku Ervinna, aku lagi sinau nulis ing Wikipedia Jawi sinambu ngleluri basa Jawa

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.