Panganggo:Ernia Rahmawati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batik Sarongs ing teater tradisional

Nama kula Ernia Rahmawati, asalipun saking Boyolali. Kula mahasiswi Fakultas Keguruan lan Ilmu Pendidikan wonten ing Universitas Sebelas Maret. Kula taksih mahasiswi seméster sekawan. Kula wonten ing jurusan Pendidikan Bahasa Jawa. Wonten mriki kula badhe nglestantunaken budaya Jawa.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNS kelas Penyuntingan.