Panganggo:Equawikipedizer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Welcome to my user page. Aku manggon ing Spanyol lan kerja minangka perancang web.

Kawruh kula ing Wikipedia:

  • Sosial: Kaca-kaca ing ngendi aku manggon (negara, wilayah, lan kutha).
  • Profesi: Desain web, piranti lunak, basa internet lan pemrograman.
  • Leisure: proyèk kerjasama liyane. Aku miwiti anyar ing Wikipedia. Nanging aku ana ing DMOZ, Aku wis ing BOINC kanggo dangu lan aku mung diwiwiti ing W3DIR.

Tugas sing biasane:

  • Wikipedia tanpa kawruh utawa penerjemah basa: Aku mung nggoleki pranala, aku nyoba nganyarke lan yen ora ana apa-apa, aku menehi tanda kasebut minangka rusak (yen penting) utawa aku mbusak (yen ora relevan utawa ora duwe isi ). Aku uga nyedianake kanggo nganyari versi piranti lunak.
  • Wikipedia tanpa kawruh nanging kanthi penerjemah basa: Padha kaya sadurunge. Nanging aku uga bisa nambah pranala resmi lan ngatasi kasus vandalisme.
  • Wikipedia kanthi kawruh basa (Spanyol utawa Inggris): Kabeh ing ndhuwur. Nanging aku uga bisa nggawe koreksi gramatikal. Lan pengalaman liyane ing manajemen Wikipedia bisa nyoba nambah artikel.
Katerangan panganggo Babel
es-N Este usuario tiene una comprensión nativa del español.
en-4 This user has near native speaker knowledge of English.
ca-1 Aquest usuari té un coneixement bàsic de català.
la-1 Hic usor simplici latinitate contribuere potest.
Panganggo miturut basané