Panganggo:Endahfa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Endah Fitri A.
Endah's phas.jpg
BangsaIndonésia Indonesia
Jeneng liyaEndahfa
PakaryanMahasiswa
Taun aktif2015 - sakniki (Mahasiswa)]

Tèpangaké kula Endah Fitri A. Asma péna kula ten Wikipedia niku Endahfa, Kula Lair 24 Pébruari taun 1997. kula saking Desa Manyar Kabupaten Gresik. Sakniki kula mahasiswa ten Univèrsitas Airlangga jurusan Ilmu Informasi lan Perpustakaan. Hobi kula Maca lan Dolanan raket.