Panganggo:Empu/bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Banyu tawa yaiku

Delengen uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Ngetung tembung[besut | besut sumber]

Artikel bakalan dibusak panitia[besut | besut sumber]