Panganggo:Elok Faridah Sholah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Sonten. Aku Elok, mahasiswa Universitas Negeri Surabaya jurusan Pendhidhikan Basa lan Sastra Jawa. Saiki aku lagi sinau nulis artikel ing Wikipédia Basa Jawa. Sugeng tetepangan~ ^-^

Wikimedia-logo-id.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 24 Maret 2019 ing Surabaya.