Panganggo:Eliz81

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Hi, I'm Eliz81.

jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.