Panganggo:Ekajogja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kawula kang aran Eka Y Saputra, kalairaken ing Kulonprogo, sekolah dhateng Blora, lajeng naté kuliyah dhateng UNY jurusan Sastra Inggris. Sapunika kawula nyambut damel serabutan ing Ngayogyakarta. Ing Wikipedia Jawa punika mugi kawula saged merguru babagan kabudhayan Jawi dhumateng para sedèrek sedaya, nuwun.