Panganggo:Dwiwu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng rawuh!!!! Nama kula Dwi Wulandari. . .

Kula mahasiswi saking Universitas Negeri Yogyakarta jurusan Pendidikan Bahasa Daerah 2016.

Wikipédia Menyang Sekolah Ikon.svgPanganggo iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikipédiaMenyangSekolah ing UNY kelas Jurnalistik F.


kim jennie