Panganggo:Ds02006

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
jv-0Panganggé puniki mboten saged basa Jawi.
en-3This user can contribute with an advanced level of English.
ru-NДля этого участника русский язык является родным.